Από τον Xristoforos Ntizos

Φίλες και φίλοι μου , έχω βαρεθεί να ακούω κάποιους υπερπατριωτες του πληκτρολογίου να λένε και να ξαναλενε για τα ελληνοτουρκικά τα γνωστά τροπάρια κι αν πρέπει η όχι να συναντιέται ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο Πρόεδρο…αφού η αλήθεια είναι πως υπάρχουν οι γνωστές τοις πάσι διάφορες εδώ και δεκαετίες..
Έχετε όμως αναλογιστεί ότι ο Μητσοτάκης έχει πετύχει μετά από δεκαετίες να μην γίνονται εδώ και πολλούς μήνες υπερπτήσεις και να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εξέλιξη στο μεταναστευτικό που θυμάστε σε τι επίπεδα είχε φτάσει?
Οι διαφορές μας με του Τούρκους είναι γνωστές, γνωστές και κανείς δεν τις αμφισβητεί, αλλά η σύγχρονη εξωτερική πολιτική κι η κοινή λογική αν θέλετε, επιτάσσει να υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα μια επαφή κορυφής με την γείτονα χώρα…ειδεμη το ανάποδο είναι πολύ χειρότερο.
Ο Μητσοτάκης ειδικά στα ελληνοτουρκικά έχει πετύχει πολλά…και τα ” ήρεμα νερά” που εδώ και καιρό υπάρχουν στο Αιγαιο μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι.
Έχουμε εμπιστοσυνη στους χειρισμούς του Προέδρου μας, κλείνουμε τα αυτιά σε κάποιους “δήθεν” που την επικρίνουν, οι διεργασίες όλες είναι σε εξέλιξη…και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη, ας δούμε όμως τα θετικά που αποκομίζονται έως τωρα…ο Μητσοτάκης σε λίγο θα έχει κάνει την Ελλάδα ” αστακό” με τα τελευταίας γενιάς μαχητικά αεροπλάνα και φρεγάτες που έχει παραγγείλει η Ελλάδα ενώ είχε (εμεσσα κι άμεσα) μπλοκάρει κατ’ επαναληψη αντίστοιχες τουρκικές παραγγελίες με την σωστή και σώφρονα τακτική και στρατηγική που ακολούθησε η χώρα έως τώρα.

ΥΓ. Δεν ευλογώ τα γένια μας, δεν είμαι τετοιος τύπος, το δίκαιο υπερασπίζομαι, τις σωστές κινήσεις του Μητσοτάκη επισημαίνω…και έχω βαρεθεί να το παίζουν πατριώτες κάποιοι τύποι στο f/b… που ορισμένοι δεν έχουν πάει καν στρατό …να το παίζουν πατριώτες απ’ τον καναπέ τους…
ΥΓ. 2. Η φωτογραφία του ποστ μου , είναι η ιστορία που σήκωσε ο Πρόεδρος εχθές στο f/b…..

Xristoforos Ntizos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *