Τα παπαγαλάκια του κόκκινου ολοκληρωτισμού, φυσικά και τα έβαλαν με τον Μακρόν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, μετά από τη διακυβέρνηση το Κόμματος στο οποίο ανήκαν πολύ πριν τις εκλογές του 2015, είναι ότι οι ίδιοι είναι άχρηστοι στην διαχείριση της Εξουσίας.

Αυτοί που σήμερα κατακρίνουν τον Μακρόν, είναι αυτοί που συμπορεύτηκαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ακροδεξιό-Λεπενικό Πάνο Καμένο, εξευτελίζοντας κάθε τί που θεωρούσαμε Αριστερά, μέχρι το 2015. Αποκαλούν θλιβερό και Πρόεδρο των πλουσίων τον Μακρόν, ενώ ο ο Τσίπρας ήταν ο Πρωθυπουργός της εργατικής τάξης! Δεν υπάρχει τσίπα επάνω τους.

Ο Μακρόν είναι ο Πρόεδρος των πλουσίων, ενώ ο Γιάνης, που έκλεισε τις Τράπεζες εδώ, ήταν ένας αγωνιστής υπέρ των φτωχών. Στη Γαλλία σήμερα, συντελείται, με άλλους όρους, η ίδια υπόσκαψη που έκανε το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα (DKP), εις βάρος των Σοσιαλιστών και της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, σε συνεργασία με το Ναζιστικό Κόμμα της Γερμανίας.

Κι αυτό, γιατί τα παπαγαλάκια, πιστεύουν ότι μετά την ΛΕΠΕΝ, θα έλθει, αυτό που πιστεύει όλη η τριτοδιεθνιστκή, κομμουνιστική αριστερά, οι σταλινικοί δηλαδή, από τη δεκαετία του 30 μέχρι σήμερα, η σειρά του Λαϊκού ΜΕΤΩΠΟΥ, που θα φέρει την αιώνια δικαιοσύνη και το καθεστώς υπέρ των φτωχών. Τα παπαγαλάκια είναι μέρος του φαντασιακού της Λενινιστικής αριστεράς, η οποία είναι η πιο ισχυρή σωτηριολογική παράμετρος της παγκόσμιας αριστεράς, η οποία έχει ισχυρή την πεποίθηση και την βεβαιότητα, ότι μόνον αυτή κατέχει στην σωστή μέθοδο, να οδηγήσει τους “σκλάβους της εργασίας”, στην αιώνια ευτυχία. Αυτό της δίνει και την ισχυρή πίστη, αφού κατέχει την μόνη αλήθεια, ότι έχει και την δύναμη να διαπαιδαγωγήσει τις μάζες, ακόμη και με τη βία και να τις οδηγήσει στην κατάργηση της κοινωνίας των ανισοτήτων. Το πέτυχαν άλλωστε το Στρατόπεδο Συγκέντρωσης που ονομαζόταν Σοβιετική Ένωση!!!

Απαντάμε: Ζήτω ο Μακρόν, Ζήτω η Φιλελεύθερη Κοινοβουλευτική Δημοκρατια, Ζήτω η Φιλελεύθερη και Δημοκρατική Αριστερά…

Δημήτρης Κανελλοπούλος συγγραφέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *