Κασσελακης Στέφανος..ο εκλεκτός του Θεού!

Κασσελακης Στέφανος..ο εκλεκτός του Θεού..Ιδου ο Νυμφίος έρχεται

•Επιτέλους καταλαβα πως προέκυψε στη ζωη μας ο Στεφανος και ποιος ο προορισμός του.Θέλημα Θεού.Ποιος μπορεί να αντιλέξει στο θείο θέλημα.Το αποκάλυψε ο ίδιος στον Αρχιεπίσκοπο.Αμερικης.Δεν πάει να λέει ο Καρτερός.Ματαιοπονεί.Και για του λόγου το αληθες απήγγειλε στα αγγλικά το Πιστευω.Ο Μειμαρακης το απήγγειλε ελληνικά Φως εκ φωτός.Light of light.
•Όταν βαφτίστηκε,εξομολογήθηκε ο Στέφανος,στη κολυμπήθρα συνετελέσθη ένα θαύμα.Το λάδι σχημάτισε στην επιφάνεια του νερού ένα Σταυρό.Και επίστευσαν όλοι.Ο ιερέας διεκρινε αμέσως το μεταφυσικό μήνυμα των επέκεινα δυναμεων.Αυτό το παιδί η παπάς θα γίνει η σπουδαίος άνθρωπος είπε ο ιερέας.Και εγενετο φως.
•Τι λες ρε Θανάση παλιοφιλε.Πάλι θα διαφωνήσουμε στις παραλίες της Ανδρου;Ο Θεός μεθ ημων ουδείς καθ ημων.Η αριστερά δεν είναι νομοτέλεια είναι θεία βούληση.

Πάνος Μπιτσαξής

Η ακριβής δήλωση του Στέφανου:
«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *