Επετειακή ανάρτηση- σήμερα έχουμε γενέθλια!!

Αγαπητοί φίλοι μεγαλώσαμε! κλείσαμε τα δώδεκα!!

Ο Ορεινός συμπλήρωσε σήμερα δώδεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην μπλογκόσφαιρα, αυτή την σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα.

Το ιστολόγιο μας, που ξεκίνησε πειραματικά στις 22/2/2012, και συνεχίζει καθημερινά να εκπέμπει χωρίς «χιόνια» και «παράσιτα»…. Διαβάζεται και «ακούγεται» όλο και περισσότερο μέσα σε αυτή την ζούγκλα των κοινωνικών αμφίδρομων ή μονόδρομων επικοινωνιακών διαύλων.
Σε αυτά τα δώδεκα χρόνια αποκτήσαμε φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους, που και μόνο, η αίσθηση ότι μας παρακολουθούν, με την βροντερή σιωπή τους ή με την αιχμηρή απουσία τους ή ακόμη και με την φανερή επιδοκιμασία τους, έδωσαν την απαραίτητη δύναμη στα πτερύγια του σύγχρονου επικοινωνιακού μύλου ώστε οι μυλόπετρες του να παράγουν ή να αναπαράγουν αναρτήσεις και να μεταφέρουν στο ωκεανό του Διαδικτύου απόψεις, ιδέες ή και μνήμες καταχωνιασμένες στα χρονομπαούλα για να γίνουν φανερές και να «κλέβουν» και να σταματούν τον χρόνο το άχρονο….

Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες αναγνώστες φίλους του και πιστεύει και αισιοδοξεί ότι θα τους κρατεί αλλά και θα του κρατούν συντροφιά και στα επόμενα ταξίδια του ………

Υγεία και δύναμη σε όλους.

Ορεινός 22/2/2024

22/2/2012

Μια σκέψη στο “Επετειακή ανάρτηση- σήμερα έχουμε γενέθλια!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *