Astir Palace Hotel Athens

Υπό τη διαχείριση της Four Seasons, το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας στις 29 Μαρτίου ξεκινά κανονικά τη λειτουργία του. Η ολική ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και του εξοπλισμού έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του και τα 101 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες του Αρίωνα, τα 133 της Ναυσικάς και οι 61 καμπάνες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens περιμένουν να φιλοξενήσουν όσους μπορούν να καταβάλουν και το αντίστοιχο αντίτιμο.

Η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, συνιστά ίσως το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που μπαίνει στο τελικό στάδιο υλοποίησης αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Τι θα περιλαμβάνει; Την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια από την προκήρυξη του διαγωνισμού πώλησης του Αστέρα από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ για να φτάσουμε στα επικείμενα εγκαίνια. Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από τις δύο μονάδες του Αρίωνα και της Ναυσικάς καθώς και τις «καμπάνες»/μπανγκαλόου, που θα λειτουργούν πλέον ως μία κάτω από τη διαχείριση της Four Seasons, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα διαθέτει συνολικά 303 δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και αναψυχής και ελεύθερου χρόνου. Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχουν ακόμα ελικοδρόμιο και επτά εστιατόρια και μπαρ, που θα προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αναβαθμίζουν τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα.