Ματαιώνεται το 4ο Rally Sprint Βοιωτίας!

Ερώτημα και απάντηση δεν θα υπάρξει!

Πότε και πως αντέδρασε η τοπική κοινωνία κύριε Δήμαρχε και λοιποί τοπικοί άρχοντες;

Ορεινός

“Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στις αναγνωρίσεις και η κακή κατάσταση του οδοστρώματος οδήγησαν τη δημοτική αρχή σε αυτή την απόφαση”!

Απόψε, Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, στις 23:59′, έληγε η προθεσμία που είχε δοθεί στους ενδιαφερόμενους (μέσω του https://e-omae-epa.gr/) για να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα αυτοκινήτου “4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας” που διοργάνωνε η ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (“Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής”) στην ειδική διαδρομή “Σκούρτα”, την επόμενη Κυριακή, 3 Μαρτίου!

Λίγο πριν από τις 20:00′, όμως, η οργανωτική επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό οτι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί, ματαιώνεται, διότι: “Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στις αναγνωρίσεις και η κακή κατάσταση του οδοστρώματος έπειτα από τις πολλές διελεύσεις των αγωνιζόμενων, οδήγησαν τη δημοτική αρχή σε αυτή την απόφαση”.

Η ανακοίνωση:

Ματαιώνεται το 4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αγώνας ματαιώνεται. 

Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στις αναγνωρίσεις και η κακή κατάσταση του οδοστρώματος έπειτα από τις πολλές διελεύσεις των αγωνιζόμενων, οδήγησαν τη δημοτική αρχή σε αυτή την απόφαση. 

Ευχαριστούμε τους αθλητές που δήλωσαν ενδιαφέρον για τον αγώνα μας.