Τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν δεν κρατάγαμε μεταξύ μας κακιούλες!

ΝΙΚΟΣ: Ρε μεγάλε θυμάσαι τα ωραία εκείνα χρόνια τα αντιμνημονιακά που μας έλεγες «θα σας πάω μέχρι τέλους να σας καθίσω στο σκαμνί». Ωραία χρόνια ρε φίλε!

ΑΝΤΩΝΗΣ: Ρε Νικόλα ,είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Μήπως εννοούσα για το Μητσοτάκη ρε; Ρε Κωστάκη, είπα εγώ ποτέ στον Παππά ότι θα τους πάω καροτσάκι;

ΚΩΣΤΑΣ: Ότι θα τους πας τον Κασσελάκη είπες Αντώνη.

Ξενοφών Μπρουντζάκης συγγραφέας

Γιάννης Κουρτάκης για τα “χαριεντίσματα” Σαμαρά-Καραμανλή με τον Νίκο Παππά: “Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγέτες της Δεξιάς – Από το… “μέχρι τέλους” στους διπλοχαιρετισμούς”

Το καυστικό σχόλιο του εκδότη των “Παραπολιτικών” για τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά και τα “πηγαδάκια” με τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης, τα “χαριεντίσματα” των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

«Τον θυμάστε τον @samaras_antonis που θα τους πήγαινε «μέχρι τέλους;». Ένας απ αυτούς που θα «τελείωνε» ήταν υποθέτω και ο @nikospappas16. Ωστόσο όπως προκύπτει από την φωτογραφία προτίμησε αντί να τον «τελειώσει» να τον διπλοχαιρετησει. Ο άλλος πρόεδρος ο Καραμανλής , ομολογώ ότι υπήρξε πιο ξεκάθαρος, αφού ουδέποτε έκρυψε την εκτίμηση του στην κυβέρνηση @atsipras και κατ´ επέκταση στους στενούς συνεργάτες του. Ας θαυμάσουμε τους παλιούς ηγετες της Δεξιάς, με τον Νίκο Παππα.

Υ.Γ.: Το 13-0 με το οποίο καταδίκασαν οι Αρεοπαγίτες τον Παππά, προφανώς και δεν επηρεάζει την δημόσια συμπεριφορά των Καραμανλή – Σαμαρά. Άλλωστε, τι σημασία έχει μια τελεσίδικη καταδίκη μπροστά στην κόντρα με τον Μητσοτάκη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *