Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω ….

Μία ζωή - μυθιστόρημα για τη Σπαρτιάτισσα πριγκίπισσα: Από την Greek Mafia στον Εμίρη του Ντουμπάι

Η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ που σόκαρε τους συμπατριώτες της με το διαζύγιό της κατάγεται από μια από τις πιο διαβόητες οικογένειες της Greek Mafia.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ. Το διαζύγιο της Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ από τον σύζυγό της Σείχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ μετά από έναν χρόνο και κάτι έγγαμου βίου προκάλεσε αίσθηση στην κλειστή κοινωνία του εμιράτου του Ντουμπάι και των πάμπλουτων υπηκόων του σε όλο τον κόσμο.

Η τριαντάχρονη πριγκίπισσα έκοψε τα δεσμά της με τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία, πολιτικό και bon viveur, με μια ανάρτηση στα social media. Έγραψε η πριγκίπισσα: «Αγαπητέ σύζυγε. Καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντρόφους, με το παρών σου ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις. Η πρώην σύζυγός σου».

Είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της μουσουλμανικής αυτής χώρας παρακολουθούν την εξέλιξη ενός διαζυγίου ανάμεσα σε μέλη της βασιλικής οικογένειας στα social media, με όλα τα σχετικά ντεσού. Unfollow ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους και εξαφάνιση των κοινών φωτογραφιών τους. Είναι επίσης σπάνιο γεγονός μια γυναίκα να χωρίζει τον νόμιμο σύζυγό της κάνοντας χρήση του εδαφίου της Σαρία που επιτρέπει σε έναν άνδρα συνήθως να «ξεφορτωθεί» τη σύζυγό του επαναλαμβάνοντας τρεις φοράς το «Σε χωρίζω».

Ποια είναι η Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ

Η Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ είναι ένα από τα 26 παιδιά του ηγέτη του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η μητέρα της ήταν μία από τις 7 συζύγους του σεΐχη, με την οποία έχει χωρίσει. Πρόκειται για την Ζωή Γρηγοράκου, με καταγωγή από τη Σπάρτη, η οποία διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με την κόρη της, όπως φαίνεται από τις κοινές φωτογραφίες τους που είναι αναρτημένες στο Instagram της πριγκίπισσας.

MAHRA_MOHAMMED__MOTHER_a24ab.jpg
Η Μάχρα με τη μητέρα της Ζωή Γρηγοράκου

Η Μάχρα παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2023 σε μια τελετή αντάξια μιας πριγκίπισσας και έκανε το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο, ένα νησί που το ζευγάρι αγαπούσε να επισκέπτεται. Τον Μάιο έφερε στη ζωή μια κόρη και όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Όμως, τα νέα οικογενειακά καθήκοντά του δεν φαίνεται να πτόησαν τον σύζυγο της πριγκίπισσας, ο οποίος συνέχισε να παρτάρει ανά την υφήλιο μαζί με ποδοσφαιριστές και μοντέλα.

Πηγή: ieidiseis.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *