Αφιερωμένο στους ξερόλες και όσους πιστεύουν ότι είναι μοναδικοί και αναντικατάστατοι και ότι στο τέλος πάντα έχουν δίκιο….

Εάν θέλετε να γίνετε πολύ επιτυχημένοι, σταματήστε να κάνετε… τους παντογνώστες, λέει ο CEO της Amazon, Andy Jassy.

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι «απίστευτα καλοί μαθητές», πρόσθεσε ο Jassy. Εξηγώντας ότι όλοι οι άνθρωποι που συνάντησε στην διαδρομή του και προόδευσαν, είναι καλοί μαθητές.

Ο Jassy έκανε πολλές καριέρες πριν βρει δουλειά διευθυντή μάρκετινγκ στην Amazon και ανεβεί στην ιεραρχία. Ήταν δικηγόρος, βοηθός αθλητικής παραγωγής, διευθυντής προϊόντων, τραπεζίτης επενδύσεων και πωλητής εμπορευμάτων και ασχολήθηκε με τη διαχείριση μουσικής, σημείωσε ο παρουσιαστής podcast και Διευθύνων Σύμβουλος του LinkedIn, Ryan Roslansky.

Ο Jassy έμαθε περισσότερα για τον εαυτό του και τη δουλειά που έκανε, με κάθε αλλαγή καριέρας, είπε. Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ επέστρεψε ακόμη και στο πανεπιστήμιο του το 1995 για να ακολουθήσει ένα MBA, πιστεύοντας ότι «θα ήταν ένας ενδιαφέρον τρόπος να μάθω σε ορισμένους τομείς που δεν είχα πάρει στα σοβαρά ή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου», είπε

Πηγή:it’s possible.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *