Σιλιανοφσκα..Αντώνης Σαμαράς κλπ

•Η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας.Ενδιαφέρουσα μορφή.Γνέφει στον Αντώνη Σαμαρα.Αφού δεν σ αρέσουν οι Πρέσπες είμαστε σύμφωνοι.Ούτε και μένα μ αρέσουν.Να τις καταργησουμε.Τα δυο πρόσωπα του αδιεξόδου εθνικισμού συναντωνται.137 χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκοπια ως Μακεδονία,εν αις Αμερική,Ρωσία και Κίνα και είχαμε γίνει η παγκόσμια χλεύη εξ αιτίας του.Τον χάλαγε το Βόρεια.Επέμενε στο ΠΓΔΜ.
•Σε μια εκπομπή στη τηλεοραση όταν το θέμα έβραζε άκουγα τον πατριώτη νεοδημοκράτη συνομιλητή μου,δεν θυμάμαι και ποιος ήταν,να αγορεύει για το ΠΓΔΜ.Τον ρώτησα on air.Αυτό το «μου» στο ΠΓΔ -μου τι είναι;Μολουκοι,Μυρμιδόνες,Μαυριτανοί;Αλλο αυτό μου λέει .Έτερον εκατερον.Είναι πρώην «μου».Α μάλιστα.
•Τώρα θα κάνετε λαοσύναξη;Υπέρ μετά πάθους της συμφωνίας των Πρεσπών;η θα αναμείνετε οι 137 χώρες να γίνουν 200 για το χατήρι της ευήλικης αλλά κομψής κυρίας.Είστε και συνομήλικοι Αντώνη.Θα τα βρείτε.
•Η έλευση του Vmro ήταν προβλέψιμη.Αλλά η ΝΔ παγιδευμένη στην δεξιά εσωτερικοτητα της έκανε τον Κινεζο.Αντί να χτίσει σχέσεις με τα πρωτόκολλα το έπαιζε δυσαρεστημένη με τις Πρέσπες.Τρεχάτε τώρα υπέρ της προδοτικής συμφωνίας.Προδοτική τη λέει και η Σιλιανοφσκα.
•Θυμνήθηκα και τη δικηγορική σοφια.Ο καλύτερος συμβιβασμός είναι αυτός που δυσαρεστεί εξ ίσου και τους δυο συμβαλλόμενους.

Πάνος Μπιτσαξής