Η τυραννία της πολιτικής ορθότητας ..Κουτσουμπας

•Γεμίσαμε από την τυραννία της υποκρισίας,της υπερβολής κι ενός ανυπόφορου καθωσπρεπισμού.Μιας άτυπης λογοκρισίας στο όνομα της πολιτικης ορθότητας όπως την ορίζουν κάποιοι/ες κατα το εκάστοτε δοκουν. Συχνα μου έρχεται αυθόρμητα στο νου.Ρε δεν μας παρατάτε.
Και το χειρότερο είναι ότι χάνεται η ουσία.
•Υπάρχει ουσία.Ο σεξισμός είναι βία.Απειλή βίας.Εργασιακές και άλλες διακρίσεις.Γεννετησια παρενόχληση με τη χρήση ισχυος. Δεν είναι λόγια και λογάκια ιδιως όταν αυτά αρθρώνονται επι πραγματικού ή εικαζομενου έστω εδάφους.Δεν είναι σχόλια που αφορούν πραγματικές καταστάσεις.Δηλαδή τι ακριβώς λέτε σύντροφοι.Δεν υπάρχουν sugar daddies δεν υπάρχουν sugar babies;Εκπλαγηκατε με την αναφορά;Και σε ποιο έδαφος αναπτύσσονται οι συναινετικές αυτές σχέσεις;Στον ερωτα ή το συμφέρον και την ανάγκη;Τι είπε τρομερό και εξεγερθήκατε.Προσωπικά γελαω.
•Δεν μπορεί λέει ο Ρωμανός και άλλοι ηθικά εξεγερθέντες να μιλάει ο Κουτσουμπας γιατί η ανέχεια στις σοβιετικές χώρες οδήγησε σε μαζικη εκπόρνευση γυνσικων.Μα σοβαρά;δεν μπορεί να μιλάει Γι αυτό το λόγο;Τι μας λέτε;Ούτε κι οι Αμερικανοι για δημοκρατια γιατί είχαν δουλεία,ούτε οι Γερμανοί γιατί είχαν τους ναζί,ουτε οι Ισραηλινοί γιατί έχουν το άγος της Γάζας.
Η τυραννία της πολιτικής ορθότητας δεν έχει όριο.
•Η δήλωση ήταν άστοχη για άλλο λόγο.Γιατί στην Ελλάδα διδακτρα υπάρχουν ήδη και υψηλο κοστος στη παιδεία.Sugar daddies όμως δεν έχουμε ούτε θα αποκτήσουμε λόγω του νομοσχεδίου.Δεν πουλάει αυτό το είδος στις δικες μας νέες.Τόσο απλά.Σε άλλους χώρους θα δείτε τα ανάλογα.Στη κοσμική ,ανάλαφρη ,ματαιόδοξη δημοσιότητα.Εκεί εν μέρει ενδημει.
•Πρωι πρωί και μέρα της γυναίκας το υπερασπιστικό μου ανακλαστικό στον Κουτσούμπα.Τι άλλο θα πάθω.

Πάνος Μπιτσαξής