ΣΥΡΙΖΑ..το συμπέρασμα

•Πέρασα το ΣΚ χαλαρά στο σπίτι.Ευκαιρία περίσκεψης και σοβαρών συμπερασμάτων.
Λοιπόν ακούγοντας τους κλαυθμυρισμούς για την χαμένη αριστεροσύνη από τους Ομπρελιστας,τους προεδρικούς,τους 6+6(αυτός κι αν είναι βαθειά αριστερός αυτο προσδιορισμός) κατέληξα στο αναμφιβολο.
Για όλα τα δεινα της εγχώριας και παγκόσμιας αριστεράς,της χώρας,της Ευρωπης,της κλιματικής κρισης και του πλανήτη ευρύτερα ένας και μόνο φταίει.Ο Κασσελακης.Ειναι και ψεύτης.Δεν τηλεφώνησε στην κυρια(αμάν μη το παραλείψουμε εμείς οι σεξιστες),στην κυρια λοιπόν Αχτσιόγλου στις 11.32 ,όπως ψευδώς και ανερυθριαστα διατείνεται παραπλανώντας τον υπερήφανο κόσμο της αριστεράς.Η κυρία Αχτσιόγλου δέχτηκε τηλεφώνημα αγνώστου.Εξεδόθη επι του θέματος βαρύνουσα ανακοίνωση «κύκλων» της.Έμεινα με την απορία.Ποίοι οι κύκλοι;Οι άγρυπνοι με το μάτι στο τηλέφωνο της;
•Σημειωνει η ομπρελλα στην εμβριθή αναλυση αποχώρησης που επάξια παίρνει θέση ανάλογη του κομμουνιστικού μανιφέστου.Ιστορικο κείμενο.Η ουσία του είναι η εξής.
Ο Κασσελακης ακύρωσε την εσωκομματική δημοκρατία.Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανεμπόδιστη εσωκομματική δημοκρατία.Ποτέ δεν ήταν αρχηγικό κόμμα.Τώρα αυτός παριστάνει τον Βοναπάρτη.
Ακύρωσε το πιο λαμπερό αριστερό εγχείρημα στην ευρωπαϊκή ιστορία.Ένα εγχείρημα που εξασφάλισε ισονομία,ευημερία,σοσιαλιστική κοινωνία.Που το ζήλευαν όλοι.Ολοι εμείς ζούσαμε ένα όνειρο που δεν το θυμόμαστε.
Μίλησε για το ανόσιο.Συνεργασια κεφαλαίου και εργασίας.Αν είναι δυνατόν.Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σταθερά εναντίον του κεφαλαίου.Το πολέμησε.Το γκρέμισε.
Επιπλέον όπως τόνισαν οι 6+6 είναι και ακροδεξιός.Μένουν με βαρειά καρδιά υπό Ακροδεξιά ηγεσία για να αναστήσουν την αριστερά.
•Γι αυτό σου λέω πάμε.Πάμε να φύγουμε από δω.Και μη ρωτάς που πάμε.Τέτοιο τσίρκο,τέτοια ρηχότητα,τέτοια έλλειψη σοβαρότητας δεν την περιμενα.Εξηγεί αυτό που είχαμε ζήσει με ολους αυτούς.Το κλουβί με τις τρελές.
•Έγινα σοφός.Βρήκα τη θεωρία των πάντων στην οθόνη.Την γενική εξήγηση.Για όλα φταίει ο Κασσελακης.

Πάνος Μπιτσαξής