Αντιπολίτευση

•Η απουσία αντιπολίτευσης,στη φάση που διανύουμε,είναι εκκωφαντική.Λες κσι δεν υπάρχουν.Λες και τους έχει πάρει το κύμα.Το αποτέλεσμα είναι η πολλαπλή αδράνεια της κυβέρνησης σε πλήθος θεματων,που μπορούν να λυθούν,και οι εμμονές σε κάποιες πολιτικες που κυριολεκτικά «σκοτώνουν» τη μεσαία τάξη και τον κόσμο της εργασίας,δηλαδή τον κοινωνικό πυρήνα της χώρας.

Όλα αυτά κράβονται γιατί πέραν των αποτυχιών η κυβέρνηση δείχνει ικανή να κυβερνά και έχει και επιτυχίες σε διάφορους τομείς.Κυριαρχεί δε πλήρως στην επικοινωνία.


•Κυριολεκτικά δεν τους καταλαβαίνω.Πίκρα οκ αλλά υπάρχει πιο γοητευτικο πράγμα από την αντιπολίτευση;Προσωπικά ο ρόλος αυτός θα με έθελγε. Ότι θες λες,ότι θες υπογραμμίζεις με μια μόνο προϋπόθεση να έχεις δικιο.Γιατί όταν μιλας για να μιλάς και δεν έχεις και δικιο γίνεσαι καταγελαστος.


•Βγαίνει ας πούμε σήμερα η Αχτσιόγλου με τον διαφαινόμενο στεφανο της νικητριας στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και λέει Απούσα η κυβέρνηση από την Αλεξανδρούπολη έχει πολιτικες ευθύνες.Την ώρα που με 7 μποφόρ γίνεται μάχη και ο επικεφαλής νοσηλεύεται.Μα είσαι σοβαρή κ.Αχτσιόγλου;ποιον θα πείσεις έτσι.Χάθηκαν τα θέματα;Έχεις πάει σε νοσοκομείο να δεις τον πανικό.Έχει ζητήσει κάποιος γνωστός σου ΕΚΑΒ;


•Πέστε και για τον καρχαρία κάτι.Καρχαρίας στη Σαλαμίνα.Που είναι επιτέλους η κυβέρνηση;Έπρεπε να επέμβουν τα ΟΥΚ. Να τον συλλάβουν να τον βάλουν σε ενυδρειο και να τον αμολήσουν στην τουρκολιβυκη ΑΟΖ.


•Το Πασοκ που είναι;Στις παραλίες.Που να το ψάχνεις αυγουστιάτικα.

Πάνος Μπιτσαξής