Η Γερμανία φοβάται ολοκληρωτική κατάρρευση και συντριβή του τουρκικού Στρατού…

Η Γερμανία φοβάται ολοκληρωτική κατάρρευση και συντριβή του τουρκικού Στρατού σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Αυτό κρύβει η ξαφνική και απίστευτη επίθεση φιλίας του Γερμανού υφυπουργού Εξωτερικών προς την Ελλάδα!

Ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών είπε πράγματα που το Βερολίνο δεν έχει πει ποτέ μέχρι τώρα. Και το θέμα είναι το γιατί.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν αυτό που αποκάλυψε σήμερα το WarNews247: Οι διαθεσιμότητες του τουρκικού Ναυτικού και της Αεροπορίας έχουν μειωθεί δραματικά!

Η φετινή “Mavi Vatan” δεν έχει καμία σχέση με αυτή που διεξήχθη πριν 2 χρόνια. Μόλις το 1/3 των τουρκικών δυνάμεων κατάφεραν να πάρουν μέρος στην άσκηση.

Μην ξεχνάμε την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Χ.Ακάρ πριν ημέρες στο Βερολίνο όπου εκλιπαρούσε για κινητήρες και οπλικά συστήματα. Ο τουρκικός Στρατός δεν είναι σε καλή κατάσταση ανεξάρτητα του τι απειλές εκστομίζουν για να τρομοκρατούν το εγχώριο πολιτικό προσωπικό.

Οι Γερμανοί φοβούνται επίσης και κάτι άλλο: Την βοήθεια των ΗΠΑ και τις ενισχύσεις που θα δώσουν μαζί με το Ισραήλ. Και γνωρίζουν ότι ο Ερντογάν λόγω του χαρακτήρα του μπορεί να εμπλακεί σε επεισόδιο. Αυτήν ακριβώς την προειδοποίηση επανέλαβε σήμερα και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Και όπως πάντα, οι Γερμανοί τρέχουν να σώσουν την Άγκυρα…

Πηγη: WarNews247