Παρασκηνιακές συγκρούσεις ;

Κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει στο οροπέδιο ….
Οι ρεπόρτερ του ΟΡΕΙΝΟΣ  ανακάλυψαν  την παρακάτω αλληλογραφία  μεταξύ των οικιστών και του Προέδρου τους και την παραθέτουμε αυτούσια για λόγους καθαρά ενημερωτικούς……..

Εξωχότατε,
                  με λύπη αναγκαζόμεθα να σας αποστείλουμε  την παρούσα ,διαμαρτυρόμενοι  εντόνως ,για το γεγονός ότι με δική σας αποκλειστική ευθύνη την Κυριακή δεν είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε το λουτρό μας στην Προεδρική πισίνα όπως είχατε  και εγγράφως δεσμευτεί.
Ο πόρτα της Προεδρικής επαυλης κλειστή και τα κλειδιά παρμένα…μάταια οι οπαδοί σου (πρώην;)  περίμεναν υπομονετικά μήπως φανεί κάποιος αυλικός……
Μάλιστα την τελευταία στιγμή οι πιο ψύχραιμοι απο τους απατηθέντες οπαδούς απέτρεψαν δυσμενή γεγονότα για την ασφάλεια της έπαυλης,ακούστηκαν συνθήματα ακραία όπως να καεί να καεί το μπ……το προεδρικό .
Για αποτροπή χειροτέρων εξελίξεων πρέπει άμεσα να προβείτε σε άμεσες κατευναστικές ενέργειες  και να ζητήσετε συγνώμη απο τον λαό του Τσιγκουρατίου

Με τιμή 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΚΑΙ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ).
ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΥΠΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΟΥΝ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ),ΑΚΟΜΗ ΔΕ, 
ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΗΛΩΘΗ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΘΗΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ!!!
ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ,ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ(ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΣ ΤΟΙΑΥΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΑΠΑΝΗΡΗ), Η ΠΙΣΙΝΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ, Η Η ΕΝΤΑΣΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!!
ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΕΣ,ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ!!
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!!!!